Δημοτικές εκλογές 2019: «Σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε» τόνισε ο Κ. Ζέρβας
«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης τα επόμενα τέσσερα χρόνια», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 78Β εκλογικό τμήμα, στο 41 Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.
«Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μία πολύ καλύτερη πόλη, θα ζουν μία πολύ καλύτερη καθημερινότητα», τόνισε ο κ. Ζέρβας.
«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύω ότι σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.
Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις των επαναληπτικών εκλογών 2019
Γερμανία: Κανένα ενδιαφέρον από τη Ρωσία να συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
11:43
Ίλον Μασκ κατά Κρίστοφερ Νόλαν για την Οδύσσεια και την Ωραία Ελένη
11:38
Η GSΚ εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη έναντι του Έρπητα Ζωστήρα
11:36
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση και λαμπρότητα στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγ. Γεωργίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
11:28