Εκλογές 2019: Επίθεση στον πρώην υπουργό Νίκο Μαυραγάνη
Επίθεση δέχτηκε στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου στην Εύβοια ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Μαυραγάνης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου. Και αυτό γιατί όπως μεταδίδει το egnomi.gr, ο πρώην υπουργός στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο Νίκο Γουρνή.
Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του κ. Δημητρόπουλου. Ως αποτέλεσμα, έπεσαν πάνω του «γνωστοί-άγνωστοι» και τον χτύπησαν.
Σοκ έπαθε και η σύντροφος του κ. Μαυραγάνη Ελένη Γουρνή, η οποία σύμφωνα με την πλευρά του κ. Μαυραγάνη, δέχτηκε επίσης χτύπημα. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ.
Η πλευρά των οπαδών του κ. Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο κ. Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον κ. Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού.
Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή και λένε ότι λιποθύμησε και χτύπησε καθώς έπεσε στο έδαφος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2019: Ο Πατούλης καταγγέλλει πως δεν δίνουν ψηφοδέλτιά του
Επαναληπτικές εκλογές 2019: Οι σκληρές «μάχες» για την πρωτιά σε δήμους και περιφέρειες
Εκλογές 2019: Έντονη ανησυχία για την αποχή - Τι θα γίνει με τα exit polls
Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
12:05
ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκλεισμοί επ΄αόριστον από τους «σκληρούς» των αγροτικών μπλόκων: Συσκέψεις για κλιμάκωση, σκέψεις για απόβαση στην Αθήνα
12:04
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης (pic)
12:04
Ασγκαμπάτ: Η κατάλευκη πρωτεύουσα που μοιάζει περισσότερο με σκηνικό παρά με πόλη
12:00