ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Αργά το βράδυ της Κυριακής το αποτέλεσμα

Εκλογές ΝΔ: Αργά το βράδυ της Κυριακής το αποτέλεσμα
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.

«Αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το e-mail. Δηλαδή, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με e-mail, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα». Δήλωσε ο κ. Τραγάκης.

Επιπλέον, έδωσε τη δική του εξήγηση για τους λόγους που επιλέγεται η χρήση fax στη διαδικασία: «Σας έχω ακούσει και το έχετε πει πολλές φορές ότι είμαστε στην εποχή του fax. Το έχετε τρολάρει αρκετά, να σας πω όμως κάτι; Για σκεφτείτε τον γέροντα πρόεδρο - τον εθελοντή γέροντα - της εφορευτικής επιτροπής Δροσοτσάνη, ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet... Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης. Διότι δεν μπορεί ο καθένας να μας στείλει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από οποιοδήποτε τηλέφωνο και να μας πει «ξέρετε, αυτό είναι το αποτέλεσμα».

Γύρω στις 23.00’ θα έχουμε (εικόνα), εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27’, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ