ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό του συζύγου της Καφαντάρη

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό του συζύγου της Καφαντάρη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Έντονες αντιδράσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ο διορισμός του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη σε ρόλο διευθύνοντα συμβούλου σε δημόσια εταιρία.

Πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος τοποθετήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το ζήτημα διαχωρίζοντας τη θέση τους από την απόφαση για διορισμό του Αργύρη Αργυρίου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter αποστασιοποιείται από τη συγκεκριμένη επιλογή την οποία χαρακτηρίζει “λάθος σήμα” που δίνει τη δυνατότητα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να “το παίζουν κήνσορες”.

Λίγη ώρα αργότερα ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης με τον ίδιο τρόπο τονίζει ότι θα έπρεπε να γίνει... μια άλλη επιλογή ενώ ο βουλευτής Δράμας, Χρήστος Καραγιαννίδης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook κάλεσε τον κύριο Αργυρίου να παραιτηθεί.

karagiannidis

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες και μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε σημείωσε ότι: «Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος της επιστήμης, της κοινωνίας, έχει μία συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία και αναγνωρίστηκε από τον υπουργό».

Διαβάστε επίσης

Διορίζουν σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εταιρία φάντασμα, καταγγέλλει η αντιπολίτευση στη Βουλή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ