Η Μεγαλοοικονόμου στα γραφεία του Βαρουφάκη
Πέντε εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε πολλά.
Αρκεί βέβαια να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοικτά, όπως τα είχε ένας κατάσκοπός μας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Κάνιγγος.
Εκεί, λοιπόν, που ο δικός μας έπινε τον πρωινό του καφέ είδε ξαφνικά μπροστά του την ανεξάρτητη βουλευτή Θοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Και επειδή δεν είναι καινούργιος στο «επάγγελμα» ξέρει πολύ καλά ότι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Κεντρώων μπήκε στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΜεΡΑ25.
Δυστυχώς ο κατάσκοπός μας δεν έχει ακόμα προμηθευτεί το περίφημο «βαλιτσάκι» έτσι ώστε να μπορεί να ακούει μέσα από τους τείχους, όμως μας μετέφερε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου βγήκε σε λιγότερο χρόνο από όσο θα χρειαζόταν, για παράδειγμα για να «κλείσει» μια υποψηφιότητα.
Μηχανογραφικό 2026: Ποια η προθεσμία για τη συμπλήρωσή του - Αναλυτικά τα βήματα
01:00
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
00:30
Νεκρή ανασύρθηκε 68χρονη γυναίκα από παραλία της Εύβοιας
23:57
Ασπρόπυργος: Τα αίτια της έκρηξης ψάχνει η ΔΑΕΕ – Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες
23:46