ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ 6%
Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, κατηγορώντας τον ότι προχωρά σε αύξηση του ΦΠΑ καταργώντας τον μειωμένο συντελεστή του 6%.
«Στη σημερινή του παρέμβαση στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε τον στόχο του "για δύο συντελεστές ΦΠΑ 22% και 11%"», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι «αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα καταργηθεί ο μειωμένος συντελεστής του ΦΠΑ του 6%, στον οποίο, μεταξύ άλλων, εντάσσονται τα φάρμακα και η ενέργεια, με τα αγαθά αυτά να πηγαίνουν στο 11% ή στο 22%!».
«Πρόκειται για μία από τις πλέον επιζήμιες για το κοινωνικό σύνολο, αλλά και για την οικονομία, προτάσεις. Τη συγκεκριμένη προγραμματική θέση είχε πρωτοεξαγγείλει ο ίδιος στην ομιλία του στη ΔΕΘ το 2017 και την επαναλαμβάνει και σήμερα αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο, βγάζοντας τη μάσκα του δήθεν προστάτη των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Ρήγμα στη σχέση Πολωνίας - ΗΠΑ μετά από δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά Τραμπ
18:59
Φάμελλος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Σύνταγμα θύμα του επικοινωνιακού σχεδίου του Μητσοτάκη
18:50
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33