ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης: Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης

Βούτσης: Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής για τις καταγγελίες περί βολέματος φίλων και ημετέρων στο προνομιακό εργασιακό περιβάλλον του Κοινοβουλίου. 

Ο Νίκος Βούτσης παρεμβαίνοντας για τρίτη φορά μέσα σε 24 ώρες για το θέμα που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις και οδήγησε στην αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και στην παραίτηση «δύο θυγατέρων» στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, δήλωσε πως δεν αισθάνεται ένοχος.

«Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης, να είμαστε απολογούμενοι ότι γίναμε ίδιοι και ότι κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς που υπήρχε στις εργασιακές σχέσεις τα προηγούμενα χρόνια», είπε και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να γίνεται συμψηφισμός.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε πως οι υπάλληλοι δεν είναι όλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπηρετούν στα γραφεία των αντιπροέδρων και στις υπηρεσίες του Κοινοβουλίου και πως δεν γνωρίζει ποιοι συμπεριλαμβάνονται στη λεγόμενη λίστα των 64 υπό μετάταξη.

«Υπήρξε προσπάθεια να χαρτογραφηθούν 2-3-5 περιπτώσεις, δεν ξέρω ποιοι είναι ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς δεν υπάρχει απαγορευτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και με δεδομένο ότι για τους 32 πρώτους υπαλλήλους έχει τελεσιδίκει η μετάταξη, χαρακτήρισε άδικο το «πάγωμα» για τους υπόλοιπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ