Ένωση Κεντρώων: Η Ερμιόνη Κατσίφα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων θα είναι η Ερμιόνη Κατσίφα, αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία θα «θέσει όλες τις δυνάμεις της για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή», στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.
Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων, του προέδρου Βασίλη Λεβέντη με την αδελφή του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, του «άδικα εκτελεσθέντος από τις αλβανικές αρχές, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2018 στα άγια χώματα της Βόρειας Ηπείρου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η κ. Κατσίφα «δήλωσε ότι έρχεται στην Ένωση Κεντρώων γιατί καταδικάζει τα άκρα και κάθε πράξη βίας και για να δείξει ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν έχει καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις».
Βενετία: Αντιδράσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας φέρνει η άφιξη του Αμερικανού πρέσβη Φερτίτα
23:47
Τελευταίο «αντίο» στην Μπόνι Τάιλερ: Τον Αύγουστο η κηδεία της - Τελετή μνήμης στην πατρίδα της
23:37
Ένα ακόμη κρούσμα σαλμονέλας στη Λαμία - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα από εργαζόμενους
23:23
Αύξηση 6,1% στις τιμές πώλησης ακινήτων στην Αττική - Οι ακριβότερες και οικονομικότερες περιοχές
23:10