ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία
CNN Greece

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ με τους υποψηφίους να εκφράζουν αισιοδοξία για το αποτέλεσμα αλλά και για την μέχρι τώρα προσέλευση του κόσμου.

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.

«Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι και έτσι θα βαδίσουμε», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αργότερα στο Δημαρχείο Υμηττού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στις 10:30 το πρωί στην Κηφισιά επισημαίνοντας πως τη Δευτέρα η ΝΔ δεν θα είναι μόνο ενωμένη αλλά και ανανεωμένη και έτοιμη να προτάξει ένα εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ψήφισε νωρίτερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Πλακιωτάκης στη δήλωσή του τόνισε πως ο σημερινός στόχος είναι να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, ισχυρή και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη. “Με τη συμμετοχή μας, διασφαλίζουμε την ομαλή πορεία της Παράταξής μας στο μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά και σε δήλωσή του τόνισε πως «η παράταξή μας πάλεψε,δικαιώθηκε, κράτησε και από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα».

Τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα και μία σαφή εκτίμηση για τον νικητή αναμένεται να ανακοινωθούν από τη ΝΔ το βράδυ μετά τις 11.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ