ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία επίθεση Δραγασάκη σε Στουρνάρα και ΝΔ

Δριμεία επίθεση Δραγασάκη σε Στουρνάρα και ΝΔ
(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

«Βολές» κατά του Γιάννη Στουρνάρα αλλά και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Δραγάκης κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7, o κ. Δραγασάκης είπε πως «ο Γιάννης Στουρνάρας κάνει εκδουλεύσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη» υποστηρίζοντας παράλληλα πως «παίρνει στοιχεία τετραμήνου και κάνει προβλέψεις για όλο τον χρόνο. Δεν τιμά το θεσμό που υπηρετεί».

«Υπάρχουν κανόνες για ποια πράγματα μιλά και για ποια πράγματα όχι η Τράπεζα της Ελλάδας» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, εκτιμώντας ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 3,5% είναι εφικτός.

Ωστόσο, ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε πως δεν είναι σε «προσωπική αντιδικία με τον Γιάννη Στουρνάρα».

«Ο επόμενος διοικητής πρέπει να οριστεί με θεσμικά κριτήρια και να αναβαθμίσει το κύρος της ΤτΕ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί πως δεν θα στηρίξει νέα θητεία του κ. Στουρνάρα.

Στρέφοντας τα «πυρά» του προς τη Νέα Δημοκρατία και το πρόγραμμά της, ο κ. Δραγασάκης διερωτήθηκε «εάν όταν λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι “θέλουμε δουλειές και όχι επιδόματα” σημαίνει ότι θα καταργηθεί το επίδομα ανεργίας».

«Από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς έχασε τις ευρωεκλογές, έχουν συνειδητή προσπάθεια νέα κυβέρνηση να οδηγηθεί σε πρόωρη κατάρρευση» ανέφερε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας επίσης πως δεν υπήρξε ποτέ στο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να βγει η χώρα από το ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ