ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για υπόθεση Novartis: Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία

ΝΔ για υπόθεση Novartis: Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως «η ΝΔ θεωρεί αυτονόητο ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει σε κάθε της λεπτομέρεια».

Νωρίτερα, οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ των εισαγγελικών Αρχών που εμπλέκονται στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis ανέβηκαν, με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, να εξαπολύει βαρύτατες καταγγελίες ακόμη και κατά κυβερνητικού στελέχους.

Παράλληλα, η Πειραιώς απαντάει στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ζήτησε την επίσημη τοποθέτηση της ΝΔ για την επταήμερη εργασία, με αφορμή ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά το θέμα με επιχειρηματίες στην Κω και δεσμεύεται, μεταξύ άλλων, ότι «θα σαρώσει ως οδοστρωτήρας τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα».

«Η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική. Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ' όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ», αναφέρει η Πειραιώς.

«Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου. Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές», καταλήγει η ΝΔ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σαμαράς για δήλωση Αγγελή: Η μήνυσή μου περί συμμορίας και σκευωρών επιβεβαιώνεται πλήρως

Σε δήλωσή του, τέλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο, για να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια:

«Τώρα πια, το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους..» τονίζει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ