ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών ΝΔ: Μία μονάδα μπροστά ο Μητσοτάκης

Αποτελέσματα Εκλογών ΝΔ: Μία μονάδα μπροστά ο Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Αισιοδοξία και βεβαιότητα για καθαρή νίκη στο επιτελείο Μητσοτάκη όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση και αυξάνεται η ενσωμάτωση, ενώ από το επιτελείο Μεϊμαράκη κρατούν χαμηλούς τόνους και εκφράζουν πίστη ότι τελικώς θα είναι εκείνος ο νικητής.

 

Στο επιτελείο Μεϊμαράκη θεωρούν πρόσκαιρη την ανατροπή, αλλά στο επιτελείο Μητσοτάκη, με βάση και τις προβολές που κάνουν, εκτιμούν ότι η διαφορά θα ξεπεράσει τις 5 μονάδες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συγκεντρώσει περίπου 53% και ο κ. Μεϊμαράκης περίπου 47%.

Στο 56% της ενσωμάτωσης, ο κ. Μητσοτάκης συγκεντρώνει 50,53% και ο κ. Μεϊμαράκης 49,47%.

epiteleiomitsotakis2

Από τις 19.00 όταν και έκλεισαν οι κάλπες, η ροή των αποτελεσμάτων έδειχνε ότι νικητής θα ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά όταν ενσωματώθηκε το 50% των ψήφων, ο κύριος Μητσοτάκης ανέτρεψε την εικόνα και πέρασε μπροστά.

epiteleiomitsotakis3

Στο 50,68% της ενσωμάτωσης, ο κ. Μητσοτάκης συγκέντρωνε 50,18%, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης 49,82%, ενώ νωρίτερα, σε ενσωμάτωση 46% ο Β. Μεϊμαράκης λάμβανε ποσοστό 50,71% και ο Κ. Μητσοτάκης 49,29%.

Συγχαρητήριο tweet στον Μητσοτάκη από Τζιτζικώστα

Με δύο αναρτήσεις στο Twitter, ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Στην πρώτη, έγραψε «συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο», ενώ αμέσως μετά διευκρίνισε σε ποιον απηύθυνε τα συγχαρητήρια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ