ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών ΝΔ: Με 2,4% προηγείται ο Κ. Μητσοτάκης

Αποτελέσματα Εκλογών ΝΔ: Με 2,4% προηγείται ο Κ. Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Απόλυτη βεβαιότητα για καθαρή νίκη εκφράζει το επιτελείο Μητσοτάκη, όσο αυξάνεται η ενσωμάτωση, την ίδια ώρα που στο επιτελείο Μεϊμαράκη, αν και δεν παραδέχονται ακόμη την ήττα, ορισμένοι εκφράζουν αμφιβολίες αν πλέον μπορεί να ανατραπεί το οριακό, όπως καταγράφεται μέχρι τώρα, προβάδισμα του κ. Μητσοτάκη.

 

Στο επιτελείο Μητσοτάκη, οι προβλέψεις με βάση τις προβολές και τις αναγωγές που κάνουν, κάνουν λόγο για ποσοστό που μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και το 55%. Ορισμένοι εμφανίζονται πιο συγκρατημένοι και εκτιμούν ότι η διαφορά θα κυμανθεί στις 5 με 6 μονάδες.

Στο 69% της ενσωμάτωσης, η διαφορά είναι πλέον πάνω από δύο μονάδες με τον κ. Μητσοτάκη να λαμβάνει το 51,2% των ψήφων και τον κ. Μεϊμαράκη το 48,8%. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη επικρατεί πανηγυρικό κλίμα.

Νωρίτερα:

Στο 56% της ενσωμάτωσης, ο κ. Μητσοτάκης συγκέντρωνει 50,53% και ο κ. Μεϊμαράκης 49,47%.

epiteleiomitsotakis2

Από τις 19.00 όταν και έκλεισαν οι κάλπες, η ροή των αποτελεσμάτων έδειχνε ότι νικητής θα ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά όταν ενσωματώθηκε το 50% των ψήφων, ο κύριος Μητσοτάκης ανέτρεψε την εικόνα και πέρασε μπροστά.

epiteleiomitsotakis3

Στο 50,68% της ενσωμάτωσης, ο κ. Μητσοτάκης συγκέντρωνε 50,18%, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης 49,82%, ενώ νωρίτερα, σε ενσωμάτωση 46% ο Β. Μεϊμαράκης λάμβανε ποσοστό 50,71% και ο Κ. Μητσοτάκης 49,29%.

Συγχαρητήριο tweet στον Μητσοτάκη από Τζιτζικώστα

Με δύο αναρτήσεις στο Twitter, ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Στην πρώτη, έγραψε «συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο», ενώ αμέσως μετά διευκρίνισε σε ποιον απηύθυνε τα συγχαρητήρια...

Συγχαρητήρια και από τον Αβέρωφ

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου έσπευσε να συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ