ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Αρχίζει το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης για την κυβέρνηση

Κ. Μητσοτάκης: Αρχίζει το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης για την κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ενεργοί πολίτες, άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και τα 400.000 μέλη του κόμματος «πήραν τη ΝΔ στα χέρια τους» και έδωσαν ξεκάθαρη εντολή πως «παραμένουμε ενωμένοι».

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για αξιόπιστη λύση και δημιουργική ανανέωση, σημείωσε ότι οι Νεοδημοκράτες «θα παραμείνουν όλοι μαζί ό,τι και αν ψήφισαν», έδωσε συγχαρητήρια στον «φίλο» Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύτιμο συνεργάτη» για την επόμενη ημέρα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Άδωνι Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι «ξεχνάμε όσα μας χωρίζουν», καθώς όλοι θα προχωρήσουν ενωμένοι για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ θα είναι ενωμένη με όλες τις δυνάμεις του τόπου απέναντι στον «λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης», για την οποία σημείωσε ότι «αρχίζει το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης».

Τέλος, απηύθυνε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένειά του -αναφερόμενος ονομάστικά στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη- χωρίς την οποία, όπως είπε, δεν θα ήταν εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ