ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25: Ο Τσίπρας αποφεύγει κάθε πιθανότητα συνάντησης με την ωριμότητα

ΜέΡΑ25: Ο Τσίπρας αποφεύγει κάθε πιθανότητα συνάντησης με την ωριμότητα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Γιάνη Βαρουφάκη περί «εφεδρείας για να ανακοπεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, δίνει το ΜέΡΑ25

«Θεωρητικά η στιγμή που ο άνθρωπος αποκτά τη μεγαλύτερη σοφία είναι η στιγμή που στέκεται πάνω στα ερείπια του κόσμου του. Ο κ. Τσίπρας δείχνει αποφασισμένος να αποφύγει κάθε πιθανότητα συνάντησης με την ωριμότητα, διαλέγοντας για μια ακόμη φορά να ζήσει σε μια βολική αυταπάτη: αυτή του κλεισίματος της ψαλίδας μιας επώδυνα ταπεινωτικής ήττας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25.

«Στα ιδιότυπα μαθηματικά αυτής της θεωρίας, το 2.99% του ΜέΡΑ25 είναι αυτό που του στερεί την επανάκτηση του 10% της διαφοράς από τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, διαφορά που τον εξανάγκασε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές συναισθανόμενος το βροντώδες της απώλειας λαϊκής νομιμοποίησης», τονίζεται.

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει να ξαναεμπιστευτεί τους ίδιους κακούς συμβούλους που τον διαβεβαίωναν πριν την πανωλεθρία των ευρωεκλογών ότι η διαφορά είναι μικρή και ίσως και υπέρ του», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Θα μας επιτρέψει να μην του επιστρέψουμε τα βέλη. Φυλάμε τις δυνάμεις μας για τον πραγματικό αντίπαλο, την Πινοσετική λαίλαπα που ετοιμάζει με ζέση η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη και επαναλαμβάνουμε το κάλεσμα για συμπόρευση με κάθε προοδευτικό άνθρωπο που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για να σταθούμε εμπόδιο στην ερημοποίηση της χώρας», καταλήγει το ΜέΡΑ25.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ