Στα γραφεία του ΑΚΕΛ ο Τσίπρας: Πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων η μνήμη του Χριστόφια
Τα γραφεία του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου τον υποδέχθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άνδρος Κυπριανού.
Αφού υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και ΓΓ του ΑΚΕΛ, Δημήτρη Χριστόφια, ο κ. Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Είμαι σήμερα εδώ για να αποτίνω φόρο τιμής ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του κυπριακού λαού, έναν σπουδαίο ηγέτη της Αριστεράς, σε έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά».
Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, συνέχισε ο πρωθυπουργός, «οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, αλλά και για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος».
«Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων, των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ώρες κοινής ησυχίας: Τέλος στον θόρυβο, τη μουσική και τις φωνές από τις 22:00 - Τι να προσέχετε
00:30
Με εκατοντάδες κλειστά σχολεία θα ξεκινήσει η εβδομάδα στη Γαλλία - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
23:59
Απειλές δέχεται η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης βιασμού στο πανεπιστήμιο Κορνέλ
23:49
Αδιαπέραστο το τείχος της Εθνικής: Δεν έχασε ούτε από τη Γερμανία και παραμένει στην κορυφή
23:40