Kυριάκος Mητσοτάκης: Η κυβέρνηση δυσφημεί τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα των μεταλλείων στις Σκουριές, ύστερα από συνάντηση του με αντιπροσωπεία της Eldorado Gold.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ιδεοληπτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα.
«Οδηγεί σήμερα 600 εργαζόμενους στην ανεργία και σε δεύτερο χρόνο άλλους 500, στερεί 500 επιπλέον θέσεις εργασίας από την οικονομία το 2016 και δυσφημεί διεθνώς την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό. Καλώ τον κ. Τσίπρα να παρέμβει, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα άμεσα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα πει στους ξένους επενδυτές που θα δει στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα με τις Σκουριές κλειστές», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διαβάστε ακόμα:
Πρόστιμο ύψους 1,7 εκατ. ευρώ στην «Ελληνικός Χρυσός»
Eldorado Gold: Πολιτικοποιήθηκε η επένδυση και έγινε παιχνίδι με πολιτικούς
Κίνα: Τουλάχιστον 8 νεκροί, 34 αγνοούμενοι από κατολίσθηση
20:59
Τρίτη ημέρα διαμαρτυριών στην Ουκρανία για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας
20:45
Ιράν: «Πολιτική υποδομή» το κέντρο ελέγχου στο λιμάνι Τσαμπαχάρ που κατέστρεψαν σε επίθεση των ΗΠΑ
20:34
Marfin: Σε κελί υψίστης ασφαλείας στις φυλακές Ναυπλίου ο «καθοδηγητής» του εμπρησμού
20:20