ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Καμία χώρα δεν εγκατέλειψε ο Τσίπρας

Τζανακόπουλος: Καμία χώρα δεν εγκατέλειψε ο Τσίπρας
EUROKINISSI

Απάντηση στην κριτική της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί δεν πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν εγκατέλειψε καμία χώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καμία λευκή επιταγή δεν έδωσε στον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, αντιθέτως βρισκόταν σε απόλυτη και συνεχή επικοινωνία για να μπορεί ο κ. Σάντσεθ να τον εκπροσωπεί ως πολιτικά εγγύτερος σε σχέση με άλλους αρχηγούς κρατών. Η χώρα μας εκπροσωπούνταν απολύτως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Α΄ Αθήνας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, o κ. Τζανακόπουλος σημείωσε, επίσης, ότι την Κυριακή έχουμε μια από τις πιο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις και η προεκλογική περίοδος δεν μπορεί να ανασταλεί.

Κατηγόρησε, δε, τον κ. Μητσοτάκη πως αρνείται το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, διότι φοβάται μην αποκαλυφθούν τα σχέδιά του για το Ασφαλιστικό, ενώ παρατήρησε πως ο εθνικός διχασμός είναι «προνόμιο» της δεξιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ