ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου

Εκλογές 2019: Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου

Δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της χώρας, έστειλε από την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον βόρειο τομέα της Β΄Αθηνών, Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου.

Ο κύκλος των προεκλογικών εκδηλώσεων της κυρίας Καφετζή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (04/07/2019), με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην κεντρική της ομιλία.

Εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και της πολιτικής σκηνής, άνθρωποι του Πολιτισμού, επιχειρηματίες και μέλη της ναυτιλιακής «οικογένειας», όπως ο κ. Δημήτρης Αγγελάκος, βρέθηκαν στο πλευρό της κυρίας Καφετζή. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και εξέφρασε την αγάπη του και τη στήριξή του στο πρόσωπο της οικονομολόγου, η οποία διακρίνεται για την υψηλή της ευαισθησία για το συνάνθρωπο.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο ανέδειξε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση μέσω βίντεο. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι η Μαριάνθη Καφετζή είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο και τόνισε ότι κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο βόρειο τομέα της Αθήνας. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ