Εκλογές 2019: Ελεύθερα τα διόδια για τους ψηφοφόρους - Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
Ελεύθερα, θα περνούν στα διόδια των εθνικών οδών, οι πολίτες, μέχρι τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους προς τον τόπο όπου ψηφίζουν, με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.
Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση για τις εκλογές 2019 τονίζεται ότι «για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς την καταβολή διοδίων, από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Μία από τις πιο σημαντικές θάλασσες στη Γη δεν αγγίζει ποτέ στεριά, γιατί δεν έχει ακτές
11:39
ΚΟΣΜΟΣ
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
11:29
ΚΟΣΜΟΣ
Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
11:19
ΑΝΑΠΤΥΞΗ