ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ντόρας-Κυριάκου στα γραφεία της ΝΔ

Συνάντηση Ντόρας-Κυριάκου στα γραφεία της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με το νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι είναι μια ευχάριστη μέρα καθώς η ΝΔ γύρισε σελίδα και πνέει νέος αέρας και πρόσθεσε ότι όλοι στη Συγγρού οφείλουν πλέον να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν συζήτησαν σχετικά με θέσεις και σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης της ζήτησε «πολύ δουλειά».
Νωρίτερα σε πρωινή εκπομπή του Mega εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διαχειριστεί με σύνεση και προσοχή τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν προς αυτόν.

Πρόσθεσε ότι θα «δώσει και την ψυχή της για τον Κυριάκο» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βγήκε δημόσια να τον υποστηρίξει καθώς αν έβγαινε δημόσια υπέρ του αδελφού της τότε «όλος ο κόσμος θα έλεγε βγαίνει η οικογένεια, κάνει η οικογένεια», ενώ εάν τοποθετούνταν υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έλεγαν ότι «πάει κόντρα στον αδελφό της». «Σώπασα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και αυτό φθάνει», είπε σημειώνοντας πως σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ