Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ρουπακιώτης - Επανάληψη της διαδικασίας στο τμήμα όπου εκλάπη η κάλπη
«Οι εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν, βρισκόμαστε στη φάση της διαλογής ψήφων και σταυρών. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Όποιο μικροπρόβλημα αντιμετωπίστηκε», τόνισε στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Όπως τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης, «έπραξαν όλοι και όλες αυτό που έπρεπε», ενώ η Singular Logic που συνεργάζεται με το ελληνικό δημόσιο θα δώσει την πρόβλεψη των εκλογών, με βάση τα αποτελέσματα.
Ο υπουργός επιβεβαίωσε το περιστατικό στα Εξάρχεια, σημειώνοντας πως «τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο 33ο εκλογικό τμήμα, στο 37ο δημοτικό στην οδό Κωλέττη και κρατώντας μια βαριοπούλα προσπάθησαν να σπάσουν την κάλπη. τελικώς την έκλεψαν… Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα, τρία λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, εισέβαλαν οι άγνωστοι και άρπαξαν την κάλπη».
Διευκρίνισε δε, πως στο συγκεκριμένο τμήμα θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία την επόμενη Κυριακή.
Ο κ. Ρουπακιώτης είπε πως θα επισκεφτεί αύριο, Δευτέρα τον Πρόεδρο της Βουλής.
Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις Εθνικές Εκλογές 2019 στο liveblog του CNN Greece
Σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού ο e-ΕΦΚΑ: Ταχύτερη απονομή σύνταξης και εξυπηρέτηση ασφαλισμένων
13:10
Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Κορινθία - Μικρής έκτασης το μέτωπο
13:00
Μυτιλήνη: Τουρκικό ιστιοφόρο με τρεις επιβαίνοντες προσάραξε σε αμμώδη στην παραλία Πέδης
12:53
Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβάθμιση στο λιμάνι του νησιού - Νέο νοσοκομείο στην Κω
12:45