ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κυβερνητικό σχήμα: Ούτε νέο είναι, ούτε μικρό και ευέλικτο
«Το νέο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ, ούτε νέο είναι, ούτε μικρό κι ευέλικτο, όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
«Πρώην υπουργοί της περιόδου 2012-14, καθώς και μια σειρά εξωκοινοβουλευτικοί, νεοφιλελεύθεροι τεχνοκράτες, υφυπουργοί με αρμοδιότητες τις οποίες είχαν, μέχρι πρότινος, Γενικοί Γραμματείς, ένταξή των αρμοδιοτήτων για το Προσφυγικό, αλλά και για τη Σωφρονιστική Πολιτική, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. 51 υπουργοί και υφυπουργοί, για να καλυφθούν οι φιλοδοξίες όσο περισσότερων στελεχών της Ν.Δ.», σημειώνει.
«Τελικά, το μόνο που σπανίζει από τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι οι γυναίκες. Κακή αρχή, ήδη από την πρώτη μέρα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τσίπρας: Φουλ επίθεση στη ΝΔ για ακρίβεια και αλαζονεία, «φρένο» στην κριτική στο ΠΑΣΟΚ
07:53
Γιουσέφ Ντορχόμ στο CNN Greece: Η συμφωνία έχει μείνει στα χαρτιά, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη Γάζα
07:46
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η επιχειρηματικότητα στο βασίλειο του trash
07:45
Καύσιμα: Στα 101 δολάρια το Brent, στα 76 ευρώ το φυσικό αέριο - Επιμένει στα 2,20 ευρώ η αμόλυβδη
07:42