ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαργαρίτης Σχοινάς: Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου

Μαργαρίτης Σχοινάς: Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μεγάλη τιμή και ευθύνη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπό του δήλωσε ότι νιώθει ο Μαργαρίτης Σχοινάς μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή απ΄ την τιμή που σου κάνει η πατρίδα, σημειώνοντας πως αισθάνεται βαθιά συγκίνηση, τόσο για την τιμή που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από ανώνυμους πολίτες, φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας που του εύχονται επιτυχία στο έργο του.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αφιέρωσε 30 χρόνια απ΄ τη ζωή του για να υπερασπιστεί «τον στόχο μιας περήφανης ευρωπαϊκής Ελλάδας, ισότιμης στην Ευρώπη, όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής πριν σαράντα χρόνια» αλλά και «μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε έναν ολοένα και πιο αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο».

«Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου να συνεχίσω και για τα επόμενα πέντε χρόνια να εξυπηρετώ αυτόν τον δίδυμο στόχο, φυσικά με την έγκριση της νέας Προέδρου και την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Σχοινάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ