Τασούλας: Απολύτως λειτουργική η Βουλή μετά το σεισμό
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει η Βουλή και τα κτίρια ιδιοκτησίας της μετά τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Τόσο η Βουλή όσο και όλα κτίρια που είναι ιδιοκτησίας της, έχουν ελεγχθεί από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως λειτουργικά και μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες», σημείωσε ο κ. Τασούλας.
Επικαλούμενος σχετικό έγγραφο της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής τόνισε πως «τόσο η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών όσο και η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους αμέσως μετά το πρόσφατο σεισμό στη Πάρνηθα και το συμπέρασμα είναι ότι η Βουλή δεν έχει το παραμικρό άξιο λόγου».
Το παιχνίδι ξεκινάει από την Admiral Χαλκίδας, με ένα ξεχωριστό Opening Party
17:07
Τρεις συμμορίες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους εξάρθρωσαν οι Αρχές – Πάνω από 400.000 ευρώ η λεία
17:03
Πώς είναι να κερδίζεις ξαφνικά; Την απάντηση έχουν χιλιάδες νικητές του Instant Win από την Allwyn
16:50
«Αρκετοί νεκροί» από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
16:42