Τασούλας: Απολύτως λειτουργική η Βουλή μετά το σεισμό
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει η Βουλή και τα κτίρια ιδιοκτησίας της μετά τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Τόσο η Βουλή όσο και όλα κτίρια που είναι ιδιοκτησίας της, έχουν ελεγχθεί από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως λειτουργικά και μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες», σημείωσε ο κ. Τασούλας.
Επικαλούμενος σχετικό έγγραφο της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής τόνισε πως «τόσο η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών όσο και η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους αμέσως μετά το πρόσφατο σεισμό στη Πάρνηθα και το συμπέρασμα είναι ότι η Βουλή δεν έχει το παραμικρό άξιο λόγου».
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16