Κουμουτσάκος: Και το “Όσκαρ Αποτυχημένης Διαπραγμάτευσης στον κ. Τσίπρα
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, για τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ακόμη μια δήθεν “σκληρή διαπραγμάτευση”, εξελίχθηκε σε άτακτη υποχώρηση και συνθηκολόγηση.
Το ΔΝΤ, που θα “έφευγε”, έμεινε. Ο κ. Τσακαλώτος, που με επιστολή του προς το Ταμείο, ζητούσε την παραμονή του, επικράτησε του Πρωθυπουργού του, που, αντίθετα, με συνέντευξή του στους Financial Times ζητούσε την έξωση του ΔΝΤ.
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι το “Όσκαρ της Αποτυχημένης Διαπραγμάτευσης” έχει ήδη απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα. Όμως, το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας κατρακυλούν συνεχώς. Και το βαρύ λογαριασμό τον πληρώνουν κάθε μέρα όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες».
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Ιανουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Ποια είναι τα έξι νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής που ενεργοποιεί η ΑΑΔΕ το 2026
06:00
ΧΡΗΜΑ
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
ΧΡΗΜΑ