ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θόρυβο» προκάλεσαν τα… γαλλικά του Ζουράρι στη Βουλή

«Θόρυβο» προκάλεσαν τα… γαλλικά του Ζουράρι στη Βουλή
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι από το βήμα της Βουλής, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μπατιρημένη κ@@λα».

Ο Κώστας Ζουράρις, απευθυνόμενος προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο στην «κυρία που μας έβγαλε τρελούς» ενώ υποστήριξε πως μεγάλο τμήμα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας «ενστερνίζεται την αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη».

Μάλιστα, μίλησε για «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα» βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατιρημένη κ@@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας τοποθέτησης, σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ», ο κ. Ζουράρις είπε: «Φυλακές τύπου Γ’ και γ@@α».

Τα σχόλια αυτά του κ. Ζουράρι προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε και ότι αν το ξανακούσει θα μετανιώσει.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ