Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σπιλώνετε ανθρώπους και μετά εξαφανίζεστε χωρίς να ζητάτε συγγνώμη
Την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος του Παναγιώτη Πικραμμένου.
«Αυτή είναι η πάγια τακτική σας, κύριε Τσίπρα, να σπιλώνετε ανθρώπους και μετά, όταν αυτοί δικαιώνεστε, να εξαφανίζεστε χωρίς καν να ζητάτε συγγνώμη», είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και πρόσθεσε: «Τον είχατε κρεμάσει στα "μανταλάκια" τον κ. Πικραμμένο, με αφορμή την υπόθεση της Novartis, τα ξεχάσαστε αυτά;».
«Μας είπατε να αφήσουμε τη συζήτηση για το άσυλο και να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά ζητήματα. Δεν είναι σοβαρό ζήτημα η παραβατικότητα, ή μήπως δεν είναι σοβαρό το φαινόμενο καθηγητές να χτίζονται μέσα στα γραφεία τους και τις αίθουσές τους;», διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:44
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30