Μαξίμου: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη
Δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, του ανθρώπου που έσωσε δεκάδες ζωές τη νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο Κώστας Αρβανίτης, που έφυγε από κοντά μας, ήταν ο άνθρωπος που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα όταν μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ έσωσαν 70 συνανθρώπους μας, με το καΐκι του, τη νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι.
Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Ο Κώστας Αρβανίτης θα αποτελεί παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με την οικογένειά του, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν η Υφυπουργός για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση.
Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ σε διοικητές των παραστρατιωτικών για θηριωδίες κατά αμάχων
15:59
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 47χρονου για κακοποίηση ΑμεΑ - Απηλλάγη λόγω αμφιβολιών ιερέας
15:50
Μιανμάρ: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή του στρατού σε αγορά χωριού
15:48
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40