Στην Αθήνα ο Χρ. Στυλιανίδης – Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο Επίτροπος θα επισκεφτεί στις 9πμ το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και θα συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Ο Επίτροπος θα ενημερωθεί για τις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια και θα ενημερώσει τον κ. Χρυσοχοΐδη για την ευρωπαϊκή βοήθεια, που αποστέλλεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του μηχανισμού «rescEU».
Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Στυλιανίδης θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30πμ.
Τραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη Ελληνίδα τουρίστρια - Έρευνες για τις συνθήκες
18:02
«The American Experiment»: Η νέα σειρά του Netflix εξετάζει τις ρίζες και το μέλλον των ΗΠΑ
17:53
Βίντεο από την επιχείρηση του ελληνικού FBI στη Μύκονο: Τα απίθανα σημεία που εντοπίστηκαν ναρκωτικά
17:44
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Ερυθραία
17:36