ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στο δρόμο του Τσίπρα και τάζει δήθεν μεταρρυθμίσεις

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στο δρόμο του Τσίπρα και τάζει δήθεν μεταρρυθμίσεις
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Τονίζεται ότι δεν έχουν κανένα λόγο να πανηγυρίζουν ούτε η κυβέρνηση ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση «γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας».

«Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο ελληνικός λαός», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη έρχεται με την αφορμή του ενός χρόνου από την αποδέσμευση της χώρας από τα μνημόνια και τη σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν, η οποία υπενθύμισε την τεράστια δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας και τις μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν, καθώς και την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στο δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ