Τα γερμανικά και η... έκπληξη: Πώς κατάφερε ο Κ. Μητσοτάκης να αιφνιδιάσει την Άνγκελα Μέρκελ
Προς το τέλος των δηλώσεών του, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την Άνγκελα Μέρκελ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στα γερμανικά, προκαλώντας έκπληξη στην καγκελάριο.
«Είμαι ο πέμπτος Έλληνας πρωθυπουργός που δέχεστε στη Γερμανία…» ξεκίνησε στα γερμανικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Άνγκελα Μέρκελ να γυρίζει, να τον κοιτά και να ανθυπομειδιά, «…κι ελπίζω ότι θα είμαι και εκείνος ο οποίος θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα μου έξω από την κρίση έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορέσει και πάλι να διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στην Ευρώπη» συνέχισε.
Και τόνισε, κλείνοντας την τοποθέτησή του: «Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη φιλική υποδοχή και επίσης και για την εξαιρετική συνεργασία. Και θέλω να σας πω ότι ελπίζω να μπορέσω να σας δω σύντομα στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ».
Θεσσαλονίκη: 57χρονος πρόσφερε ζωή με τον θάνατο του - Οι συγγενείς του δώρισαν τα όργανα του
11:46
Φωκίδα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί των Χριστουγέννων
11:33
«Ανοικτός» στην παραχώρηση εδαφών στο Κίεβο ο Πούτιν - Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που βάζει
11:20
Αμερικανική προθυμία άρσης των εμποδίων για τα F35 βλέπει η Άγκυρα - Τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
11:07