Κόντρα Γεραπετρίτη - Φάμελλου για τη ΔΕΗ
Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη περί ενδεχόμενης ποινικής διερεύνησης ευθυνών στην υπόθεση της ΔΕΗ.
Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που προκλήθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο, ανέφερε πως «αν θεωρείται ότι το κέρδος των 90 εκατ. ευρώ είναι ίδιο με 600 εκατ. ζημίες να μην το διερευνήσουμε, ωστόσο πρέπει να αναζητήσουμε κάποια ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό».
Από την πλευρά του ο κ. Φάμελλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας.
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε ενώ ευχήθηκε στον κ. Γεραπετρίτη γρήγορη επιστροφή στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα.
«Τουλάχιστον εγώ, έχω δουλειά να επιστρέψω», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Επικρατείας.
SPONSORED
Δεκαπέντε νεκροί από πυρκαγιά σε οικοτροφείο θηλέων στην Κένυα
09:40
Η Lancia παρουσίασε την καινούργια Gamma που είναι SUV κουπέ
09:38
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τον Πολ Μέσκαλ: «Ήξερε το “Blackbird” καλύτερα κι από μένα»
09:31
Έξαρση γαστρεντερίτιδας στο Αττικόν: Δεκάδες κρούσματα νοροϊού - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
09:20