ΔΕΘ 2019 – Μητσοτάκης: Δεν θα μετατρέψω τη Βουλή σε βιομηχανία Εξεταστικών Επιτροπών
«Δεν έχω πρόθεση να μετατρέψω τη Βουλή σε "βιομηχανία Εξεταστικών Επιτροπών". Είναι γνωστό το τι έγινε το 2015, έχει κριθεί πολιτικά. Πρόθεσή μου να μην επιστρέψω στο παρελθόν», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιεί συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ολοκληρώνοντας έτσι την τριήμερη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.
«Η απόφαση για τη διενέργεια μιας Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής ανήκει στη Βουλή και όχι στην κυβέρνηση. Σέβομαι απόλυτα τη διάκριση των εξουσιών και γι' αυτό λέω πως μια τέτοια απόφαση είναι απολύτως ανεξάρτητη, από τη στιγμή που αποφασίσει η Βουλή να πράξει κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
ΔΕΘ 2019: Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10