Υπόθεση Novartis: Καταθέτει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται να καταθέσει σήμερα το πρωί στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για την υπόθεση της Novartis.
Τον Φεβρουάριο του 2018, ο κ. Βενιζέλος είχε καταθέσει μήνυση 22 σελίδων σε βάρος του ανώνυμου-προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».
Υπενθυμίζεται ότι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του ομοιόβαθμου συναδέλφου τους και πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ιωάννη Αγγελή, για πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ, παράλληλα, ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Έως τώρα στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου έχουν καταθέσει ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος διετέλεσε επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς.
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24