Στη Ρόδο τη Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού
Την Ρόδο θα επισκεφθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού στο πλαίσιο ενημέρωσης των περιφερειών για την σύσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού και την γενικότερη εξέλιξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας θα επισκεφθούν τον Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο B’ και θα έχουν συναντήσεις στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, και στα γραφεία της περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο.
Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής.
Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Ρόδο, ο υπουργός και ο υφυπουργός θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΥΤ Δωδεκανήσου, την ΑΣΤΕ Ρόδου και το ΙΕΚ Τουρισμού.
SPONSORED
Πέθανε ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς Στέισι Κινγκ - Τα πρωταθλήματα στο NBA και το Emmy
22:32
Το μήνυμα του Ζελένσκι στον Πούτιν: «Δεν θα πεθάνουμε σιωπηλά, θα απαντήσουμε»
22:20
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατ. ευρώ
22:08
Το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ - Έκανε πράξη την απειλή του λόγω Λιβάνου
22:07