Το παρασκήνιο της αποπομπής του συνεργάτη του κ. Τόσκα
Μπορεί και οι δυο πλευρές τόσο του υπουργού δημόσιας τάξης όσο και του διευθυντή του γραφείου του στη Κατεχάκη να υποστηρίζουν ότι το «διαζύγιό» τους ήταν κοινή συναίνεση όμως το παρασκήνιο που το ακολουθεί είναι μεγάλο.
Σύμφωνα και με τις δυο πλευρές ο διευθυντής του γραφείου του κ Τόσκα παραιτήθηκε από τη θέση του για να ακολουθήσει πολιτική καριέρα όμως πληροφορίες σήμερα από την Κατεχάκη ανέφεραν το γεγονός ότι ο κ. Τόσκας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι η σχέση του Βασίλη Μαστρογιάννη με τον Γιάννη Πανουση καλά κρατούσε.
Μάλιστα οι δυο άνδρες είχαν βρεθεί και είχαν γλεντήσει στη πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου με χοροεσπερίδα κοπής πίτας συνδικαλιστικής οργάνωσης των αστυνομικών. Ο Βασίλης Μαστρογιάννης αποτελούσε στενό συνεργάτη του Γιάννη Πανούση ο οποίος όμως παρέμεινε στο υπουργείο δημόσιας τάξης παρά το γεγονός της απομάκρυνσης του κ. Πανούση.
ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για την υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
03:00
Πότε ξεκινά η επιβάρυνση των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός ΕΕ
02:00
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποια νέα θεματική προστίθεται
01:00
Eνοίκια: Ποιες είναι οι πιο ακριβές περιοχές - Τι δείχνουν οι τάσεις της αγοράς
00:30