Συνάντηση Μ. Κόνσολα με τον Πρόεδρο της SkyExpress για την αεροπορική σύνδεση των μικρών νησιών
Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Sky Express, κ. Θεόδωρο Κροκίδα, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ειλικρίνειας και επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των δρομολογίων στις λεγόμενες άγονες αεροπορικές γραμμές των μικρών νησιών.
Ο κ. Κόνσολας επισήμανε ότι η αεροπορική σύνδεση των μικρών νησιών είναι μείζονος σημασίας για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιών, και τόνισε ότι μετά την αύξηση των κονδυλίων για τις «άγονες γραμμές» στην ακτοπλοΐα στην οποία προχωρά η κυβέρνηση, θα πρέπει να βελτιωθεί και το πλαίσιο για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
ΧΡΗΜΑ
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
ΧΡΗΜΑ