ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Καλοδεχούμενες , λέει ο Μπόλαρης

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Καλοδεχούμενες , λέει ο Μπόλαρης
Παρατεταγμένα τρακτέρ σε κεντρικό κόμβο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών κατά του ασφαλιστικού.

Σε δύο βάρκες πάτησε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπολαρης ο οποίος από την μια πλευρά υπερασπίστηκε την ασκούμενη αγροτική πολιτική και από την άλλη καλωσόρισε τις κινητοποιήσεις των αγροτών που στήνουν μπλόκα σε όλη τη χώρα.

«Οι κινητοποιήσεις είναι μέσο αγώνα και όχι αυτοσκοπός και στόχο έχουν να λύσουν υπαρκτά πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα, με διάλογο και εντός του πλαισίου της νομιμότητας», είπε, απαντώντας στη σφοδρή κριτική του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

«Δεν μπορείτε να βάζετε σιωπητήριο στους αγρότες και τη δαγκάνα στο λαιμό, θα τη βρείτε από τους αγρότες», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ για να απαντήσει ο Μάρκος Μπόλαρης πως το Σύνταγμα προβλέπει κινητοποιήσεις και πως αυτό το δικαίωμα πρέπει να ασκείται με σεβασμό στους νόμους. «Όταν αυτές εκφεύγουν από το Σύνταγμα και τη νομιμότητα τότε αυτοί που τις κάνουν εκτίθενται. Διότι όλοι κρινόμαστε, ως πολιτικό σύστημα και από τους στόχους μας και από την πολιτική βούληση και τα μέσα που επιλέγουμε», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ