ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστόλου για μπλόκα αγροτών

Αποστόλου για μπλόκα αγροτών
EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη συμφωνία που υπερψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι και οι επιπτώσεις της στο ασφαλιστικό ήταν γνωστές σε όλους πριν η χώρα οδηγηθεί στις κάλπες του Σεπτεμβρίου, παρέπεμψε τους αγρότες που στήνουν μπλόκα σε όλη τη χώρα, ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που κατά δήλωση του έχει περπατήσει πολλά μπλόκα χαρακτήρισε «υπερβολές» τα όσα διαδραματίστηκαν από κάποιους «θερμόαιμους» κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή και υποστήριξε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να περιορίσει τις συνέπειες των μέτρων που λαμβάνονται.

«Η συμφωνία αυτή, δυστυχώς, και το επικοινωνήσαμε παραμονές των εκλογών έχει επιπτώσεις σε ζητήματα όπως το ασφαλιστικό», είπε και πρόσθεσε πως η κατάσταση στο φορολογικό είναι διαφορετική από εκείνη που διαδίδεται. «Θέλουμε να μεγαλώσουμε την πίτα του αγροτικού κόσμου και τις όποιες επιπτώσεις από τη συμφωνία που υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου να κοιτάξουμε να τις απαλύνουμε σε σύντομο διάστημα», ανέφερε ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Λίγο αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δέχεται μια τρομερή επίθεση παραπληροφόρησης και κριτική και με αφορμή τις κινητοποιήσεις δικηγόρων και μηχανικών σχολίασε πως όσοι βρίσκονται πίσω από τα κινήματα της γραβάτας, να γνωρίζουν ότι αυτοί που τώρα τους χτυπούν την πλάτη, τους ετοιμάζουν πολύ χειρότερα και περισσότερο βάρβαρα μέτρα από αυτά που παίρνει σήμερα η κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ