ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργίαδης στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Η Ελλάδα θα είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη

Άδωνις Γεωργίαδης στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Η Ελλάδα θα είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

«Με σεβασμό στις ευρωπαϊκές αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική ταυτότητά μας, η Ελλάδα θα φέρνει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίες και θα γίνει, όχι παράδειγμα προς αποφυγήν όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παράδειγμα προς μίμηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«Ζούμε ιστορικές στιγμές που θα είναι πολύ καλύτερες εάν τις αξιοποιήσουμε. Και τι εννοώ με αυτό; Ξεκίνησα από το Υπουργείο για να έρθω και ήταν κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας γιατί κάποιοι από την Αριστερά, μιλάμε για δεκάδες ούτε καν εκατοντάδες, έκαναν πορεία κατά της επισκέψεως του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Πομπέο ενώ είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Και έβλεπες μια Αθήνα ήρεμη και ήσυχη. Πριν από 20 χρόνια, όταν έρχονταν Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Αθήνα γινόταν “πόλεμος”, φασαρία και επεισόδια. Αυτά όλα είναι παρελθόν. Γιατί είναι παρελθόν; Διότι οι ιδέες που εκπροσωπεί η δική μας παράταξη νίκησαν» σημείωσε.

«Όταν ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε στη Βουλή των Ελλήνων “ανήκομεν εις τη Δύση”, από κάτω οι αριστεροί έβγαζαν αφρούς, λύσσαγαν. “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, έλεγαν.

Σήμερα, μετά την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, αν τολμήσει ένας Συριζαίος να πει “είμαστε κατά των Αμερικάνων”, ο κ. Κυρίτσης και οι υπόλοιποι τρέχουν να κρυφτούν. Άρα, αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι πρέπει να διεκδικήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά αυτό που έχουμε κερδίσει ιστορικά. Την απόλυτη νίκη των δικών μας ιδεών».

«Και σε αυτό η νεολαία, εσείς η ΟΝΝΕΔ, η ΔΑΠ πρέπει να δώσετε τη μεγάλη μάχη. Ξέρετε οι ιδέες δεν κερδίζονται από μόνες τους. Οι ιδέες για να κερδίσουν χρειάζονται ανθρώπους που επειδή πιστεύουν σε αυτές μπαίνουν μπροστά και δίνουν τον ιδεολογικό αγώνα. Είναι αυτό που, δυστυχώς, έλλειψε από τη δική μας παράταξη και που επέτρεψε την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ