Τη νέα έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODTECH 2019 εγκαινίασε ο ΥΠΑΑΤ Μάκης Βορίδης
Τη νέα Έκθεση για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, FOODTECH 2019, εγκαινίασε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.
Ο Υπουργός απηύθυνε χαιρετισμό προς τους εκθέτες, τονίζοντας τη σημασία της καινοτομίας και της τεχνολογίας στον ιδιαίτερα δυναμικό κλάδο της μεταποίησης και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα περίπτερα της Έκθεσης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους εκθέτες και να γνωρίσει τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.
Τον Υπουργό υποδέχτηκαν και συνόδευσαν στην Έκθεση ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, Ευάγγελος Καλούσης, ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας Forum, Νίκος Χουδαλάκης και ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Γιαλούρης.
Στη FOODTECH 2019 συμμετέχουν 200 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης και της τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει ένθερμα κάθε πρωτοβουλία που προωθεί και αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και στον τομέα της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε κατά τη διάρκεια πτήσης 30 λεπτά πριν την προσγείωση - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
09:12
Run-DMC: Ένοχος δήλωσε άνδρας για τη δολοφονία του Jam Master Jay, 20 χρόνια μετά
09:06
Παγκράτι: Άφαντος ο 59χρονος οδηγός που έσπασε το πόδι της 22χρονης - Διώκεται για επικίνδυνη σωματική βλάβη
09:02
Οικονόμου για επιστολή των πέντε βουλευτών: Καταθέτουμε προβληματισμό - Ώρα για θεσμικές αλλαγές
09:00