Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα
Περιοδεία στην Αχαΐα θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα και την Τρίτη, 14 και 15 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, «στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί αύριο την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας ενώ τελευταίος σταθμός της πρώτης ημέρας της περιοδείας του θα είναι η Πάτρα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη, θα επισκεφθεί το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, συνάντηση με «βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα» όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα, ενώ το βράδυ στις 7.30, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:30
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία - Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08