Παίρνει αποστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα θα πάω να δω με τον γιο μου τον Joker
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε πως θα πάει να δει την ταινία Joker με τον 15χρονο γιο του.
«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ» έγραψε ο υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, λίγο μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και φαίνεται να έχει διαφορετική θέση από όλα όσα ισχύουν.
Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την παρέμβαση αστυνομικών:
«Το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων, αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών».
Επίσης, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, «αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».
Κουτσούμπας: Άλλο να υπηρετείς τον λαό και τα αιτήματα των εργαζομένων, και άλλο να ταΐζεις τρωκτικά, να συντηρείς τη σαπίλα του συστήματος και της ΕΕ
15:37
Ραδιενεργό δηλητήριο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια «κυνηγιού» πασχαλινών αυγών στη Γερμανία
15:30
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε καφετέρια (vid)
15:24
Ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή: Τι προβλέπει το «γαλλικό μοντέλο» και πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
15:19