ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Βρούτση - Τζανακόπουλου στη Βουλή

Άγριος καυγάς Βρούτση - Τζανακόπουλου στη Βουλή
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Γιάννη Βρούτση και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. 

Αφορμή στάθηκε αναφορά του υπουργού Εργασίας στην εφημερίδα «Αυγή», την οποία χαρακτήρισε «φυλλάδα».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που ζήτησε από τον κ. Βρούτση «όταν ξαναβάλει την Αυγή στο στόμα του, να το έχει πλύνει πολύ καλά».

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι λίγος ο κ. Βρούτσης, εδώ και 70 χρόνια η «Αυγή» δίνει αγώνες για τη δημοκρατία την οποία η παράταξή του κατέλυσε μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να πλένει ο Βρούτσης καλά το στόμα του πριν μιλήσει για την Αυγή…

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση της αντιπροέδρου Σοφίας Σακοράφα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να επιμένει πως πρέπει να προσέχει πως μιλάει.

Κόντρα υπήρξε και για τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας με τον κ. Τζανακόπουλο να αναφέρει ότι δεν του εμπιστοσύνη.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στον κ. Βρούτση μπορεί να έχει πειράξει τα στοιχεία. Να καθίσει να δουλέψει να αφήσει τα fake news και να μην κατεδαφίζει τα εργασιακά δικαιώματα», είπε.

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Είναι γνωστό το ύφος το ήθος του και ο τρόπος με τον οποίο μιλάει. Είναι αδιανόητο βουλευτής που διετέλεσε και υπουργός να αμφισβητεί τα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου, αυτά τα στοιχεία που αμφισβητείτε δια μέσω της εφημερίδας σας, είναι στοιχεία των υπηρεσιών δεν είναι στοιχεία του Βρούτση αυτά αμφισβητείτε. Αυτοί ήσασταν τέσσερα χρόνια με ψέματα παραμυθιάζατε την κοινή γνώμη με ψέματα λειτουργούσατε και συνεχίζετε και σήμερα ως αντιπολίτευση να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο. Ο ελληνικός λαός σας ξέρει και σας έχει γυρίσει την πλάτη. Όλα τα στοιχεία που έδωσα στην δημοσιότητα ήταν από υπηρεσίες του υπουργείου εργασίας, όπως γίνεται σε κάθε υπουργείο όλα τα χρόνια. Αυγή διαβάζετε, ο ένας λέει το ψέμα στον άλλον και μετά παραμυθιάζεστε μεταξύ σας κ. Τζανακόπουλε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ