Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μητσοτάκη
Συνεχίζει τη τακτική του τρολαρίσματος ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήρθε σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίηση το χιούμορ των social media για να κάνει κριτική στη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τη στάση της στην ενταξιακή διαδικασία της Βόρειας Μακεδονίας και την εμπορική χρήση του ονόματος Μακεδονία.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο Facebook:
«Αποχή από τη ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων οι βουλευτές της ΝΔ.
Αποχή και του Πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ότι η Ελλάδα.
Αλλά ας μη γκρινιάζουμε...Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων.
Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia.
Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα...
Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.
Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας...»
«Παραπλανήθηκε ο Τραμπ για τις οκτώ γυναίκες - Δεν θα εκτελεστούν» απαντά το Ιράν
21:10
Δέκα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν όπλα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2.114 μέτρων (pics&vid)
21:01
Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη - Ενοχλούν τα μεγάφωνα απαντά ο δήμος
20:51
Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Γροιλανδίας μετά από απειλή για βόμβα - Μία σύλληψη
20:50