Πέτσας για το τρολάρισμα κατά Μητσοτάκη: Μπαγάσα Τσίπρα ποιον κοροϊδεύεις;
Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αποκαλώντας «μπαγάσα» τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
«Ο κ. Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο. Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί σε οποιοδήποτε κείμενο που δεν αναφέρεται ρητά στην τήρηση των υποχρεώσεων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Για τον κ. Τσίπρα είναι “ψιλά γράμματα” αυτά. Όχι όμως για τους Έλληνες. Γι΄ αυτό και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από την ψηφοφορία», ανέφερε ο κ. Πέτσας.
Και πρόσθεσε: «Αλλά, ο κ. Τσίπρας δεν μένει μόνο σε αυτό. Αναφέρεται στην ανάρτησή του σε “Βορειομακεδόνες”, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει στη Συμφωνία των Πρεσπών να λέγονται “Μακεδόνες”. Σκέτο. Ούτε στον ίδιο δεν αρέσει η συμφωνία του; Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας*; * μπαγάσας (σκωπτικό) = κατεργαράκος, επιτήδειος»
Καιρός: «Κοκτέιλ σκόνης», νοτιάδων και τοπικών βροχών - Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Απριλίου)
06:30
Ποια είναι τα προγράμματα για το στεγαστικό που κάνουν πρεμιέρα φέτος
06:00
ΔΕΔΔΗΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ
05:00