Θεσσαλονίκη: Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο Πλαγιάρι βρέθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS της περιοχής, προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, μετά και την παρουσία του στους εορτασμούς για τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο.
Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τα παιδιά που διαμένουν στο Παιδικό Χωριό και το διευθυντή της δομής, Άκη Δρεπανίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη σημασία του χωριού.
Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε, μάλιστα, με τα παιδιά και έμαθε για τις ασχολίες τους και τα ενδιαφέροντά τους, ενώ εκείνα με τη σειρά τους του χάρισαν μια ζωγραφιά.
Τον πρωθυπουργό συνόδευαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, Γιώργος Πρωτόπαπας και ο πρόεδρος του Δ.Σ., καθηγητής Κωνσταντίνος Συρίγος.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Πυραυλική καταιγίδα στη Μέση Ανατολή: Η εξόντωση της ηγεσίας του Ιράν και το «παράθυρο» αποκλιμάκωσης
23:59
Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκροί επτά στρατιωτικοί διοικητές
23:50
Πόλεμος στο Ιράν: Επτά τραυματίες στην Ιερουσαλήμ σε ιρανική πυραυλική επίθεση
23:44
Διάγγελμα Στάρμερ: Η Βρετανία δίνει την άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις
23:39