ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Τασούλα για τη διακοπή μετάδοσης των εργασιών της λόγω Γεννηματά

ΣΥΡΙΖΑ κατά Τασούλα για τη διακοπή μετάδοσης των εργασιών της λόγω Γεννηματά
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής για τη διακοπή της μετάδοσης των εργασιών της Ολομέλειας προκειμένου να προβληθεί η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Στην επιστολή της προς τον Κώστα Τασούλα, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι η αναβάθμιση του Καναλιού της Βουλής, για την οποία ο ίδιος είχε ενημερώσει, μπορεί να γίνει χωρίς υποβάθμιση του ρόλου του Κοινοβουλίου.

«Η κύρια αποστολή όμως του Καναλιού της Βουλής είναι η μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας και των Επιτροπών της. Για αυτό η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας δεν μπορεί να διακόπτεται για να μεταδίδονται κομματικές εκδηλώσεις. Αυτές μπορούν να μεταδίδονται αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Ολομέλειας ώστε να μην διακόπτεται η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας», αναφέρει με αφορμή τη σημερινή διακοπή μετάδοσης της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων βουλευτών στις 14.55.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τασούλας είχε κάνει γνωστό πως το Κανάλι της Βουλής, με στόχο την αναβάθμισή του, θα μετέδιδε, αντί της ΕΡΤ, εικόνα από τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων.

76702376 455324802008574 217318477524893696 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ