Σαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της
Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, οι οποίοι διενεργούν έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση.
Ο κ. Σαλμάς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση της Novartis, αλλά πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο.
Κατά την έξοδο του από τον 'Αρειο Πάγο ο κ. Σαλμάς δήλωσε:
«Στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».
Αγροτικό πετρέλαιο: Πώς θα λειτουργεί το myDiesel από την 1η Νοεμβρίου – Η διαδικασία σε 4 βήματα
13:49
Καζάνι που βράζει η Αλβανία: Αποβλήθηκαν έξι βουλευτές - Επιμένει στα «ξένα κεφάλαια» ο Ράμα
13:48
Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς στο Allwyn Game Time: Από τα πράσινα όνειρα στο Ballon d'Or
13:45
Υπόθεση Marfin: Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία του τρίτου κατηγορούμενου
13:36