Σαλμάς για Novartis: Είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της
Για την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα, ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, οι οποίοι διενεργούν έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση.
Ο κ. Σαλμάς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση της Novartis, αλλά πριν από λίγους μήνες η δικογραφία σε βάρος του, τέθηκε στο αρχείο.
Κατά την έξοδο του από τον 'Αρειο Πάγο ο κ. Σαλμάς δήλωσε:
«Στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».
Κακοκαιρία: «Κόκκινη» προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Μέχρι τη νύχτα καταιγίδες στην Αττική
11:10
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις οδηγούς που έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ
11:02
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Γιάννης Διονυσίου: «Το λαϊκό τραγούδι δεν είναι μουσειακό είδος – πρέπει να μιλάει στο σήμερα»
11:00
«Βαρύ το πένθος, η σκέψη μας πάντα μαζί τους»: Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα - Απέτισε φόρο τιμής στα θύματα
10:55